Partnerships

Monica Jacome Skin & Brow Studio werkt samen met een aantal partners onder de naam Monica Jacome Skin & Browbar.

Via deze partnerships biedt Monica een deel van haar diensten aan op andere locaties of verwijst U door via de hoofdlocatie in Alkmaar. Zo kunt U kiezen welke locatie voor u het beste uitkomt.

Next
PARTNERS

MVD STYLES

Behalve in de studio in Alkmaar, kunt u Monica ook tegenkomen bij MVD STYLES in Heiloo. Het MVD concept is sterk, Fashion, een Skin & Browbar, Spray Tan en een Make-Up Studio onder één dak.

Skin & Browbar

Bij MVD STYLES kunt u zonder afspraak binnenlopen en Monica ontmoeten bij de gezellige Skin & Browbar om de wenkbrauwen te laten epileren, verven en stylen.

Klik voor meer informatie.

  • -
Next
 

SCHMIDT COSMEDIC

Wilt u meer dan styling? Via Monica Jacome kunt u terecht bij SCHMIDT COSMEDIC in Alkmaar. Dokter Susan Schmidt is een ervaren cosmetisch arts die haar vak met passie en toewijding uitoefent. Zij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Helsinki en heeft in 1999 de huisartsopleiding afgerond. Vanaf 2002 heeft zij een eigen praktijk in Alkmaar. Naast de medische kant is zij gespecialiseerd in medische-cosmetische behandelingen en huidverbetering. Aandachtsgebieden zijn: cosmetische toepassingen van botox zoals expressierimpels in het gelaat en de hals.

Klik voor meer informatie.

  • -
Next